Estem d’estrena

El projecte del Pitch&Putt Can Mascaró es va iniciar ara fa tres anys, quan el Sr. Mascaro, propietari dels terrenys, Sr. Mascaró, va proposar al Manel Sánchez i al Valentí Riba, ambdós jugadors de golf i pitch&- putt, de fer-hi un Pitch&Putt, reemprenent una iniciativa que ja s’havia intentat feia 15 anys.

Tot i que ni la situació econòmica ni el temps eren els adequats, el cert és que la flama de la il·lusió ja estava encesa, i van decidir d’iniciar el pro jecte i construir el camp junts i sense por.

Per començar, calia trobar aigua, que sempre és l’origen de tot. I la van trobar. Un cop fet el pou, es varen iniciar els tràmits dels permisos. Urbanísticament calia elaborar i aprovar un pla especial i administrativament calia aconseguir un munt d’autoritzacions de tots els esta- ments relacionats.

Mentre esperaven els permisos, ells es van arremangar i van començar a preparar el ter- reny. Aquest camp té la peculiaritat de ser un camp construït a mà: van haver de desbros- sar el terreny, treure tones de pins caiguts, re- passar tot el perímetre de tanques, rastellar el camp, treure pedres i més pedres…. i ja amb els permisos a la butxaca, moure terres, donar forma al camp, instal·lar el sistema de rec, fer el llac, habilitar tota la casa club amb bigues, finestres, terres i un munt de feines més que cansen només de pensar-les.

Els dies 17 i 18 d’octubre es va inaugurar un nou Pitch&Putt a la comarca del Baix Llobregat

Però finalment ho han aconseguit. Han estat treballant per una il·lusió que econòmicament estava fora del seu abast, però que l’han per- seguit amb esforç i tenacitat. El camp s’ha inaugurat el dia 17 i 18 d’octubre, amb una gran afluència de jugadors, amics i veïns.

A nivell esportiu, ens trobem amb un camp peculiar, pioner en el món del Pitch & Putt. Es tracta d’un camp rústic on, seguint les direc- trius establertes per la Generalitat, només es poden regar els greens i avantgreens. Tot i així, trobem herba natural, autòctona, segada de manera que dóna sensació de gespa. D’altra banda, els greens estan sembrats amb varie- tat paspalum, una gespa resistent a la sequera que ofereix unes òptimes condicions de joc. Estem parlant, doncs, d’un camp sostenible ecològicament que respecta i s’integra total- ment amb l’entorn que l’envolta.

Pel que fa al joc, el camp té 18 forats i una llargària total de 1440 metres. Els seus forats tenen una distància d’entre 55 i 120 metres. No és un camp curt i no presenta excessives dificultats. No obstant això, en el seu recorre- gut hi gaudiran tant els jugadors novells com els més experimentats. El seu recorregut per- dona molt perquè no hi ha fora límits dins del camp, i això permet recuperar els mals cops sense penalitat, esdevenint un camp ideal per practicar el joc intermedi. Compta també amb un llac que entra en joc als forats 12 i 15.

Per practicar l’esport, trobem un camp de pràctiques de 220 metres que permet el tir amb ferros llargs, drive, fustes de carrer, etc. en una superfície d’herba i amb una canxa coberta i il·luminada amb 16 catifes. Trobem també un búnquer per practicar i un putting- green amb 9 forats, dissenyat per la millora del putt i l’aproach.

Captura de pantalla 2015-11-28 a las 18.32.18

Les instal·lacions compten també amb casa club amb recepció, bo- tiga, vestuaris amb dutxa, taquilles, servei de lloguer de pals, sala guarda pals, escola de golf, etc. Especial menció requereix la Lles- caria-bar La Terra, el bar restaurant amb una oferta gastronòmica va- riada i acurada especialment per esmorzars, vermuts i dinars, i amb una terrassa molt agradable on relaxar-se en un entorn natural molt especial.

I el millor de tot: la seva ubicació, a 18 km. de Barcelona, i amb unes connexions viàries que et situen quasi directament al camp!!!

Dejar un comentario